Despre mine

picture2 Salutare! Si bine ai venit.

Eu sunt Elena-Alexandra Nistor, psiholog clinician acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania. Am urmat programul de masterat in Psihoterapie Experientiala Unificatoare si m-am format  timp de doi ani in metoda Constelatiilor Familiale, o metoda  pe care eu am numit-o “de suflet” si care a reprezentat  un punct de cotitura in dezvoltarea mea personala si profesionala.

In cabinet, ma bucur sa imbin creativitatea cu solutiile practice, intuitia cu informatia verificata, cu o abordare blanda, dar ferma.  Imi doresc sa ofer, intr-un cadru confidential, o atmosfera propice cresterii, pozitiva si de acceptare, in care sa poti veni cu incredere, cu orice tematica simti nevoia.  Din partea mea, orice subiect abordat este potrivit, atata timp cat iti este si tie confortabil.

Experienta de peste 5 ani in sfera clinica, cu copii, adolescenti si adulti, m-a invatat ca o abordare deschisa si multilaterala are sanse mari sa dea cele mai satisfacatoare rezultate. Aduc  mereu un plus de informatie in urma workshopurilor de dezvoltare profesionala continua la care particip si nu ma feresc  sa imbin tehnici din diferitele metode pe care le-am studiat. Important este ca impreuna sa gasim calea cea mai potrivita pentru tine si pentru etapa in care te afli.

Consider ca fiecare fiinta umana este “dotata intern” cu tot ce are nevoie pentru a trai o viata implinita, potrivita valorilor si dorintelor personale. Mai stiu ca diverse evenimente pot intrerupe cresterea si evolutia naturala a resurselor proprii, insa cu putina (auto)cunoastere, constientizare, creativitate si un strop de umor aceste resurse pot fi deblocate, puse in valoare si, de ce nu, multiplicate.

Sunt aici sa te insotesc pe drumul tau de recuperare a acestor resurse. Si iti doresc sa (re)descoperi  mereu cum e sa fii de partea ta.