Workshop de constelatii: Care este adevarul tau?

Workshop de autocunoastere si descoperire

prin metoda constelatiei

14875030_1169044219797314_1784263994_n

Este firesc si perfect uman sa ne dorim sa fim placuti si acceptati, sa simtim ca apartinem. Ce se intampla insa cand in eforturile noastre de a obtine aceste lucruri ajungem sa punem o imensa presiune pe noi insine ca sa ne implinim propriile asteptari sau pe ale celorlalti? In ce masura ajungem sa manipulam sau sa ascundem cele mai vulnerabile trairi, nevoi si dorinte pentru a evita judecata, disconfortul sau chiar respingerea?

Poate fi nevoie de putina munca sa ajungem sa ne cunoastem adevarul interior. Provocarea consta in faptul ca suntem rareori constienti de eforturile noastre de a proteja si a disimula parti din noi insine, ceea ce inseamna ca inainte de a putea invata sa ne traim adevarul, e necesar curajul de a sapa adanc si de a descoperi ce se ascunde in spatele filtrelor (auto)impuse. Si adevarul e ca de multe ori purtam teama ca ceea ce am putea descoperi s-ar putea sa nu ne placa asa de mult. Insa oricare ar fi adevarul tau, acesta iti da o putere interioara reala. Iti va da forta, rezistenta si dragostea de a putea face fata oricarei provocari in viata si il vei putea folosi ca iti extinzi intelegerea, compasiunea si iubirea fata de tine si de cei din jurul tau. Poti sa iti recunosti adevarul? Oricare ar fi acesta si oricat de adanc ascuns ar fi, el se afla deja in tine.

Si daca doresti un ajutor in plus in cautarile tale, te invit la un workshop de autocunoastere si descoperire prin metoda constelatiei. Metoda este folosita in terapia traumei, care ofera o oportunitate pentru explorarea personala a lumii psihologice inconstiente, prin integrarea amintirilor traumatice care stau la baza dificultatilor proprii de viata, permitand astfel schimbarea. Conform teoriei lui Franz Rupert, cheia procesului de reintegrare consta in sansa pe care o are “partea sanatoasa” de care dispune orice om, de a vedea si accepta “partea traumatizata”, unde se afla blocata multa energie vitala. (Mai multe detalii despre metoda poti gasi aici: https://fiideparteata.com/metode/).

Cum lucram? 

Pentru inceput stabilesti o intentie care are legatura cu cautarile tale si contextul tau de viata, cu ceea ce iti doresti sa obtii. Odata stabilita intentia, vei putea alege persoane din grup care sa o reprezinte si sa o oglindeasca intuitiv si empatic, astfel incat sa iti poata oferi o imagine mai clara despre problematica cu care te confrunti. Cu o aceasta prima claritate si constientizare, vom putea merge mai departe cu procesul explorarii, in functie de resursele proprii si ale grupului, pana cand vom ajunge la o concluzie satisfacatoare pentru momentul prezent. Eu te voi insoti cu drag in acest proces, atat cat iti va fi tie confortabil si potrivit. Recomand o tinuta lejera si deschidere cat se poate.

Cand? 

Sambata, 26 noiembrie, in intervalul 9:30 – 18:00 (cu pauza de masa si confort).

Pentru mai multe informatii si inscrieri ne poti contacta: 

Elena Alexandra Nistor, facilitator – 0745.995.020 / elenaalexandranistor@gmail.com

Mihaela Roman, organizator  – 0722.538.849 / mihaela.yi@yahoo.com

* Pentru acest workshop contributia este de 150 Ron, insa daca vii insotit de un participant, contributia acestuia va fi de 100 Ron.